Gorenjska plaža

Gorenjska plaža je sodobno opremljen kompleks z bazeni, ki nudijo rekreacijo, ohlajanje na svežem zraku in sprostitev v domačem kraju.

Kopalni objekt Gorenjska plaža se ponaša z dvema bazenoma, primernima za otroke in odrasle vseh starostnih skupin. V bazenu je voda ogrevana do 26 stopinj Celzija s pomočjo solarnih panelov, ki prekrivajo celotno zgradbo na Gorenjski plaži. Vodni dodatki, kot so divja reka, zračna središča in stenske masaže bodo poskrbeli za dodatno igrivost in sprostitev, plavalcem pa je namenjen 50 metrski bazen z največjo globino 180 centimetrov. Ker je bazen opremljen s podvodno razsvetljavo je kopanje možno tudi v nočnem času. Poleg tega pa sta pogled na Kriško goro ter urejen okoliš Gorenjske plaže kot nalašč za umik od razgibanega in hitrega vrveža vsakdana.

Kopanje je možno vsak dan med 9. in 19. uro, ob petkih in sobotah pa med 9. in 21. uro. Jutranje rekreativno plavanje je možno od ponedeljka do petka med 7. in 8.30 uro, nočno kopanje pa ob petkih in sobotah med 19. in 21.uro.

Vljudno vabljeni!

Kontakt:

Telefon: 08 205 76 66

Elektronska pošta: gorenjskaplaza@gmail.com

Predprodaja vstopnic se izvaja v TPIC Tržič, Trg svobode 18, Tržič.

Vloga za sezonske vstopnice 2020

Cenik vstopnic sezona 2020